Na de corona-beperkingen heeft iedereen de draad weer opgepikt. Het leven raast door en dat is in het verkeer niet anders. Technologie en innovaties volgen elkaar in sneltempo op en creëren zowel uitdagingen als opportuniteiten. We willen samen ‘innoveren naar veilig verkeer’ en daar inspireren we je mee op het #VCV23.  

Stel zelf je programma samen, laat je verrassen door keynote spreker Clo Willaerts (Impact van digitale technologie op mobiliteit: “chaos” of “amazement”?) en andere boeiende sprekers, ga mee op fiets- of wandeltocht door Gent en ontdek wie de Vlaamse Verkeersveiligheidsprijs 2023 wint. 

Het grootste verkeersveiligheidscongres van Europa mag dit jaar weer fysiek plaatsvinden en daar zijn we blij om. Je krijgt de kans om te netwerken met partners, sprekers en andere deelnemers tijdens onze lunch en kennismarkt. 

Het Vlaams Congres Verkeersveiligheid gaat door op 21 maart 2023 in Flanders Expo Gent. Als trotse bronzen partner is MINT hier aanwezig op de kennismarkt. Kom zeker eens langs onze infostand en maak kennis met ons en onze projecten!