Medewerkers van MINT werken niet alleen vanuit ons hoofdkantoor in Mechelen of het satellietkantoor in Gent. Voor sommige projecten waar intensief overleg en samenwerking nodig is werkt MINT ook op de kantoren van de klant.
Het aannemersconsortium Rinkoniên verhuisde samen met opdrachtgever Lantis naar een gloednieuw, tijdelijk werfketencomplex in het midden van de Oosterweelwerken. Rinkoniên, waarvoor twee experts van MINT verkeerskundig advies verlenen en mee aan tafel zitten met de stakeholders om de hinder te beperken, zal hier intensief samenwerken met Lantis tijdens de aanleg van de nieuwe infrastructuur die de Oosterweeltunnel zal aansluiten op de E17 en de E34.

Niet alleen het betrekken van een gemeenschappelijke werfkeet door opdrachtgever en opdrachtnemer is uniek, ook de architectuur van de werfkeet is enig in zijn soort. Deze is namelijk volledig uit hout opgetrokken, net als een chalet in de Alpen. Vanuit deze keet werken werfleiders intensief samen met planners, signalisatieverantwoordelijken en omgevingsmanagers om de Oosterweelwerken ten westen van de Schelde tot een goede einde te brengen. (Foto: Victoriano Moreno, GvA)